Programi për Karrierë dhe Punësim

Fillojnë ditët e hapura të Programit për Karrierë dhe Punësim

08.12.2020

Programi për Karrierë dhe Punësim njofton se nga tani do t´i hap dyert për mësim të gjuhës gjermane në Kolegjin AAB.

Ditët e hapura të Programit përfshijnë këto shërbime pa pagesë:

·         Përcaktim të njohurive gjuhësore përmes testimit të rregulltë

·         Hyrje në gjuhë gjermane (max. 6 orë në javë/gjithsejtë 4 javë)

·         Informacione të hollësishme rreth “Programit për Karrierë dhe Punësim”

·         Njoftim rreth ofertave të punës në Gjermani (Punëdhënësin e parë, “Klinikat Agaplesion”, do të mund ta njoftoni qysh me datë 14 dhjetor)

·         Njoftim i drejtëpërdrejtë me punëdhënësit potencial (Punëdhënësin e parë, “Klinikat Agaplesion”, do të mund ta njoftoni qysh me datë 14 dhjetor)

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen në:

[email protected] ose në numër të telefonit 049/842032

Eja edhe ti! Bëhu pjesë e programit tonë.

VËREJTJE: Këto shërbime u ofrohen vetëm studentëve të vitit të tretë dhe të dytë të Fakultetit të Infermierisë, të cilët ende nuk janë pjesë e programit.