Programi për Karrierë dhe Punësim

Programi për Karrierë dhe Punësim ka jetësuar ëndrrën e Kushtrimit, Mimozës dhe Mirlindës. Ata kanë filluar punë në klinikat gjermane, partnere të Programit për Karrierë dhe Punësim!

29.04.2021

Bëhuni pjesë e Programit për Karrierë dhe Punësim,jepni vlerë profesionit tuaj. Mësoni gjuhën gjermane,pajisuni me çertifikatë B2 nga Instituti ÖSD, njohje e titullit tuaj akademik nga shteti gjerman dhe mbi të gjitha ofroni mundësinë vetës tuaj,  të punoni në klinika prestigjioze gjermane si Mimoza,Kushtrimi dhe Mirlinda.

Programi për Karrierë dhe Punësim ofron dhe bën zgjidhje për të ardhmen tuaj.

Aplikoni në webaqen tonë pkp-aab.com ose ejani në zyrën tonë e cila gjendet afër Dekanatit të Fakultetit të Infermierisë.

Të shohim rrugëtimin e tyre!