Programi për Karrierë dhe Punësim

Lajmet e fundit

Vizitë në Qendrën e Psikiatrisë Emmendingen

Përfaqësues të Programit për Karrierë dhe Punësim, bashkë me përfaqësues të Kolegjit AAB dhe të Qendrës së Shëndetit Mendor ishin në vizitë në Qendrën e Psikiatrisë Emmendingen, Gjermani. Gjatë kësaj vizite, perfaqësuesit patën mundësinë të njihen me praktikat e punës

Lexo më shumë »

Vizitë në  Sana Krankenhaus Rummelsberg

Përfaqësues të Programit për Karrierë dhe Punësim dhe të Kolegjit AAB vizituan klinikën partnere gjermane Sana Rummelsberg për të diskutuar rreth bashkëpunimeve dhe zhvillimeve të ardhshme. Ish-studentët e Kolegjit AAB, të cilët përmes Programit për Karrierë dhe Punësim janë tani

Lexo më shumë »

Po kërkoni mundësi bashkëpunimi?

Caktoni një termin për më shumë detaje.