Programi për Karrierë dhe Punësim

Vizita nga partnerët gjerman për studentët e Infermierisë në Kolegjin AAB

16.06.2023
Tri klinika prestigjioze nga Gjermania ishin prezent në Kolegjin AAB, duke sjellë një përvojë të pasur dhe mundësi të jashtëzakonshme për studentët e Infermierisë. Kjo vizitë ka sjellë një atmosferë të ngrohtë, duke hapur dyert për njohuri të reja dhe mundësi profesionale për të ardhmen e studentëve të kësaj fushë.
Gjatë kësaj vizite, u organizuan takime me kandidatët që tashmë janë pjesë e këtyre Klinikave, dhe u mbajten intervista me kandidatët e rinj.
Intervistat me studentët e rinj përfunduan me sukses, dhe të dyja palët janë ndarë të kënaqura me rezultatin. Një mundësi e mirë për juve për të fituar një kontratë pune si Infermier në Gjermani. Regjitrohuni në kurset tona dhe fito një kontratë pune me Klinikat më prestigjioze në Gjermani.
Studentët të cilët dëshirojnë të bëhen pjesë e Programit për Karrierë dhe Punësim mund te na kontaktojnë përmes:
E-Mail: [email protected]
Tel: 049 842 036