Programi për Karrierë dhe Punësim

PROGRAMI PËR KARRIERË DHE PUNËSIM JU AFTËSON PROFESIONALISHT DHE JU OFRON KONTRATË PUNE TË SIGURT!

Aftësim profesional në Infermieri

Karrierë të sukseshme në Programim dhe IT

Hapat drejt punësimit në Gjermani

Aplikimi përmes platformës

Studentët duhet të aplikojnë në konkurset e punësimit

Aftësimi gjuhësor dhe profesional

Studentët aftësohen  nëpërmjet kurseve dhe trajnimeve profesionale

Kontrata e punësimit

Studentët përzgjedhin punëdhënësit, intervistohen dhe nënshkruajnë kontratën

Fillimi i punës
në Gjermani

Pas përfundimit të studimeve, të aftësimit dhe certifikimit gjuhësor e profesional

rekrutimi

Konkurset e hapura

Sukseset e studentëve

Lajmet e Fundit

Vizitë në Qendrën e Psikiatrisë Emmendingen

Përfaqësues të Programit për Karrierë dhe Punësim, bashkë me përfaqësues të Kolegjit AAB dhe të Qendrës së Shëndetit Mendor ishin në vizitë në Qendrën e Psikiatrisë Emmendingen, Gjermani. Gjatë kësaj vizite, perfaqësuesit patën mundësinë të njihen me praktikat e punës

Lexo më shumë »

Vizitë në  Sana Krankenhaus Rummelsberg

Përfaqësues të Programit për Karrierë dhe Punësim dhe të Kolegjit AAB vizituan klinikën partnere gjermane Sana Rummelsberg për të diskutuar rreth bashkëpunimeve dhe zhvillimeve të ardhshme. Ish-studentët e Kolegjit AAB, të cilët përmes Programit për Karrierë dhe Punësim janë tani

Lexo më shumë »
0 +
KONKURSE
0 +
APLIKANTË
0 +
KANDIDAT
0 +
PARTNER

Po kërkoni mundësi punësimi?

Caktoni një termin për më shumë detaje.