Programi për Karrierë dhe Punësim

Vizitë në Klinikën gjermane Sana Herzchirurgie Stuttgart

17.10.2023

Një takim ndërmjet drejtuesve të Klinikës Sana Herzchirurgie Stuttgart, Programit për Karrierë dhe Punësim Lingua dhe Kolegjit AAB u zhvillua me sukses.

Në takim ishin prezent: Roland Thomiczny Drejtor i Infermierisë në Kliniken Sana Herzchirurgie Stuttgart, Blerina Osmani Drejtoresha e Programit për Karrierë dhe Punësim dhe Shemsedin Vehapi Profesor i Kolegjit AAB.

Në këtë takim u shkëmbyen informacione të rëndësishme lidhur me progresin dhe zhvillimin e ish-studentëve të Kolegjit AAB, të cilët tani janë duke ushtruar detyrën e Infermierit në këtë Klinikë.

Drejtuesit nga Sana Herzchirurgie Stuttgart prezantuan mundësitë e trajnimit dhe zhvillimit profesional që ofron institucioni i tyre, duke përfshirë projekte të reja dhe programe të specializuara për Infermierët e rinj.

Drejtoresha e Programit për Karrierë dhe Punësim Blerina Osmani, prezantoi planet për shtrirjen e programeve të gjuhës gjermane dhe trajnimit profesional për kandidatët që duan të ndjekin karrierën e tyre si Infermierë në Gjermani. Ajo theksoi rëndësinë e njohjes së gjuhës gjermane për tu zhvilluar profesionalisht.

Ky takim u shënua si një hap i rëndësishëm drejt bashkëpunimit me rrjetin e Klinikës Sana, me synimin për të përmirësuar cilësinë dhe përgatitjen e kandidatëve për një karrierë të suksesshme në Gjermani.

Studentët të cilët dëshirojnë të bëhen pjesë e Programit për Karrierë dhe Punësim mund te na kontaktojnë përmes:

E-Mail: [email protected]

Tel: 049 842 036