Programi për Karrierë dhe Punësim

Lajmet e fundit

Ftesë për pjesëmarrje në sondazh!

Kolegji AAB në kuader të Programit për Karrierë dhe Punësim, bën ftesë për pjesëmarrje në sondazh. Klikoni në linkun e mëposhtëm për të vazhduar me plotësimin e pyetësorit: https://forms.gle/CuujWN1sviAUFkNc9

Lexo më shumë »

Shteti gjerman njeh diplomat e Kolegjit AAB

Shteti gjerman bëri njohjen e diplomave të para të Fakuletit të Infermierisë në kuadër të Programit për Karrierë dhe Punësim. Programi për Karrierë dhe Punësim arriti të finalizoj suksesin e parë në kuadër të procesit për barazvlerësim të studentëve të diplomuar

Lexo më shumë »

Lidhjet e kontratës dhe fytyrat e qeshura

Do të na shoqërojnë shumë orë të përbashkëta gjatë procesit mësimor, si dhe gjatë intervistave për punë. Kjo do të jetë arritja e parë e momentit historik. Jo shumë kohë më parë, si pjesë e “Programit për Karrierë dhe Punësim”

Lexo më shumë »

Mësime nga shtëpia!

Mësime nga shtëpia Për shkak të situatës aktuale me pandemi, natyrisht që u detyruam të ristrukturohemi. Kjo është arsyeja pse mësimet tona po zhvillohen aktualisht në platformën ZOOM. E gjithë bota tani po e zhvillon mësimin në internet (online), po

Lexo më shumë »

Përgatitja e provimit ÖSD B2

Trajnerët tanë të gjuhës gjermane janë trajnerë të kualifikuar. Ata ju informojnë saktësisht se çfarë është e rëndësishme gjatë përgatitjes për provime. Të gjitha përmbajtjet e njësive mësimore janë menduar mirë, që pikësynim të kenë përgatitjen e studentëve për provimin

Lexo më shumë »

Po kërkoni mundësi bashkëpunimi?

Caktoni një termin për më shumë detaje.