Programi për Karrierë dhe Punësim

Lajmet e fundit

Programi për Karrierë dhe Punësim ka jetësuar ëndrrën e Kushtrimit, Mimozës dhe Mirlindës. Ata kanë filluar punë në klinikat gjermane, partnere të Programit për Karrierë dhe Punësim!

Bëhuni pjesë e Programit për Karrierë dhe Punësim,jepni vlerë profesionit tuaj. Mësoni gjuhën gjermane,pajisuni me çertifikatë B2 nga Instituti ÖSD, njohje e titullit tuaj akademik nga shteti gjerman dhe mbi të gjitha ofroni mundësinë vetës tuaj,  të punoni në klinika

Lexo më shumë »

Po kërkoni mundësi bashkëpunimi?

Caktoni një termin për më shumë detaje.